Shopify webshop laten maken

E-commerce agency Webfluencer is jouw one-stop shop voor het maken en bouwen van (headless) Shopify webshops.

Ontdek Shopify: jouw sleutel tot e-commerce succes. Dit krachtige, gebruiksvriendelijke platform is geschikt voor zowel starters als gevestigde ondernemers. Met innovatieve tools en een naadloze integratie helpt Shopify je een superieure winkelervaring te bieden, waardoor jouw verkoop en klanttevredenheid toenemen. Maak van jouw visie realiteit met Shopify’s geavanceerde technologie.

Waarom je shopify webshop laten bouwen door Webfluencer?

Branding

Voor je klanten moet je merk een garantie hebben voor kwaliteit, consistentie en betrouwbaarheid. Je branding moet worden gevormd en versterkt om de kernwaarden te weerspiegelen die jouw bedrijf of organisatie hecht. Dat is de eerste stap richting online succes. Lees hier meer hoe wij jou kunnen helpen als branding bureau

Webdesign

Het belang van sterk webdesign wordt nog altijd erg onderschat. Het hebben van een website die perfect aansluit op jouw kernwaarden is een must om jouw online doelstellingen te behalen. Bij onze websites staat conversie voorop. Aan de hand van data en slimme branding bouwen wij een website die zorgt dat jouw websitebezoekers omgezet worden tot klanten.

Marketing

Hoe sterk je website ook is, zonder websitebezoekers ga je weinig conversies krijgen. Door middel van ijzersterke, datagredreven marketingcampagnes zullen wij de perfecte marketing-mix vinden voor jouw bedrijf. Via SEO tot SEA, content, social strategy en advertising zullen wij jouw website omtoveren tot een regelrechte conversiemachine.

Bekijk een aantal van onze Shopify cases

- Shopify webshop laten maken

Hoe wij jou kunnen helpen

Wij bouwen webshops die presteren

Jouw website of webshop is niet alleen een online visitekaartje. Het maakt deel uit van een veel groter plan om je bedrijf boven de concurrentie te laten uitsteken. Webfluencer geeft een holistisch beeld van al je marketingtactieken, kanalen en doelen. Dat betekent dat we precies begrijpen hoe je site past bij je bestaande en aankomende campagnes. We designen je nieuwe webshop om te presteren op al jouw gewilde succesindicatoren: leadacquisitie, verkopen, seo en elke andere conversie die je in gedachten hebt. Daarnaast helpen we je de webshop te blijven optimaliseren nadat het is gepubliceerd, om zo maximaal resultaat te behalen.

Data-driven aanpak

Conversies vormen de ruggengraat van elk bedrijf. Zonder conversies kun je niet overleven in het online landschap. Bij elk webshop design houden we altijd conversiemaximalisatie in ons achterhoofd. De nieuwe webshop moet tenslotte jouw sales, verkeer of wat je ook wilt bereiken met je bedrijf verbeteren. Laat ons je helpen jezelf te onderscheiden en je online zichtbaarheid te verbeteren door middel van je Shopify webshop te laten bouwen door Webfluencer.

Schaalbaar voor snelgroeiende klanten

Je Shopify webshop laten bouwen is een slimme keuze, rekeninghoudend met de toekoemst. Shopfiy webshops zijn namelijk schaalbaar en makkelijk uit te breiden met nieuwe functionaliteiten. Zodoende kunnen wij toekomstbestendigheid garanderen.

Meer verkopen met onze marketing (automation)

Conversies vormen de ruggengraat van elk bedrijf. Zonder conversies kun je niet overleven in het online landschap. Bij het ontwerpen jouw nieuwe branding houden we altijd conversiemaximalisatie in gedachten. De nieuwe brand identity moet tenslotte jouw sales, verkeer of wat je ook wilt bereiken met je bedrijf verbeteren. Laat ons je helpen jezelf te onderscheiden en je online zichtbaarheid te verbeteren.

Meer conversie door storytelling

We hebben een methode ontwikkeld om sterke, betekenisvolle merken te bouwen: merken die een positieve impact willen hebben op hun (in)directe omgeving en zich bewust zijn van hun verbindende rol voor de samenleving. De ontwikkeling van dergelijke merken begint met de brand story. Het vertaalt de zorgvuldig gekozen strategie naar het merkconcept. Met een communicatief verhaal en een merkbelofte kan de laatste stap gezet worden richting de merkbeleving. Je Shopify webshop laten bouwen gaat dus verder dan alleen de webshop. We passen een holistische strategie toe waarmee we jouw doelgroep zullen overtuigen bij jou te kopen.

Al je vragen over Shopify beantwoord

Wat zijn de ontwikkelkosten van een Shopify-webshop?

De ontwikkelkosten van een Shopify webshop variëren afhankelijk van jouw specifieke behoeften en wensen. De kosten kunnen worden beïnvloed door verschillende factoren, waaronder het ontwerp, de functionaliteit, de grootte van de webshop en de integratie met andere systemen.

Een Shopify-webshop laten maken kan variëren van enkele duizenden euro’s tot tienduizenden euro’s, afhankelijk van de complexiteit van jouw webshop en jouw specifieke behoeften. Het is belangrijk om een duidelijk beeld te hebben van wat je precies wilt voordat je een offerte aanvraagt, zodat je een nauwkeurige offerte kunt krijgen.

Waarom een Shopify-webshop laten maken?

Shopify is een populair e-commerceplatform dat wordt gebruikt door meer dan 1 miljoen bedrijven over de hele wereld. Het biedt veel voordelen, waaronder gebruiksvriendelijkheid, aanpasbaarheid, betrouwbaarheid en veiligheid.

Een Shopify-webshop laten maken biedt verschillende voordelen, waaronder:

  1. Eenvoudig te gebruiken: Shopify is een gebruiksvriendelijk platform waarmee je snel en gemakkelijk jouw webshop kunt opzetten en beheren, zonder dat je veel technische kennis nodig hebt.
  2. Aanpasbaar: Shopify biedt veel mogelijkheden om je webshop aan te passen aan je specifieke behoeften, waardoor je een unieke webshop kunt creëren die past bij jouw merk en je doelgroep.
  3. Betrouwbaar: Shopify is een betrouwbaar platform dat is gebouwd om te zorgen voor hoge prestaties, beveiliging en betrouwbaarheid. Dit betekent dat je jezelf geen zorgen hoeft te maken over de technische aspecten van jouw webshop en je jezelf kunt concentreren op het runnen van jouw bedrijf.
  4. Veilig: Shopify biedt een veilige omgeving voor jouw webshop, waardoor je daarom geen zorgen hoeft te maken over de veiligheid van jouw klantgegevens en betalingsgegevens.

Hoe zorg je voor een succesvolle Shopify-webshop?

Een succesvolle Shopify-webshop vereist meer dan alleen het laten maken van een webshop. Hier zijn enkele tips om ervoor te zorgen dat jouw webshop succesvol wordt:

  1. Kies een uniek en herkenbaar merk: Zorg ervoor dat jouw merk opvalt en herkenbaar is, zodat klanten zich jouw webshop herinneren en terugkomen.
  2. Zorg voor een goede gebruikerservaring: Maak het navigeren door jouw webshop gemakkelijk en zorg ervoor dat het afrekenproces snel en eenvoudig is.
  3. Bied kwaliteitsproducten aan: Zorg ervoor dat jouw producten van goede kwaliteit zijn en dat je jouw klanten een goede prijs-kwaliteitverhouding biedt.
  4. Verzamel feedback van klanten: Vraag jouw klanten om feedback en gebruik deze om jouw webshop te verbeteren.
  5. Marketing: Zorg ervoor dat je jouw webshop goed promoot via verschillende kanalen, zoals sociale media, e-mailmarketing en advertenties.

Wat is een Headless Shopify webshop?

Een headless Shopify webshop is een e-commerce website die is gebouwd op de Shopify API, maar zonder de traditionele front-end van Shopify. Dit betekent dat de gebruiker de mogelijkheid heeft om de website te bouwen en aan te passen zonder zich zorgen te maken over de beperkingen van de Shopify thema’s.

Met een headless Shopify webshop heeft de gebruiker de volledige controle over de front-end en kan deze ontwerpen en bouwen zoals ze willen. Dit geeft hen meer flexibiliteit en aanpassingsmogelijkheden dan ooit tevoren. Bij Webfluencer maken en bouwen wij dagelijks aan headless Shopify webshops. Benieuwd naar de mogeljikheden? Neem dan nu contact op!

Branding Amsterdam

Shopify webshop laten maken

Bij Webfluencer schalen wij bedrijven online op door het verbeteren van de algehele merkstrategie. Wij zijn geen webdesigners, of e-commerce goeroes. Wij zijn probleemoplossers. Mochten wij samen gaan werken dan gaan we ook samen op avontuur. Jouw online succes is onze missie. Het klinkt als een cliché maar dat maakt het niet minder waar.

Maar het gaat nog verder. Een webshop laten maken is idealiter helemaal gebouwd rondom de behoeftes van jouw doelgroep. Wij werken uitsluitend data-driven en zorgen dat elke webshop compleet aansluit op de behoeftes van jouw doelgroepen. Van persona’s schetsen tot het uitstippelen van customer journeys, tot het mappen van conversies. Zo makken wij een bullet-proof plan waarmee we zorgen dat jouw webshop meer conversies zal krijgen. Wil je een prachtige conversie-geoptimaliseerde Shopify webshop laten bouwen? Neem nu contact met ons op voor de mogelijkheden.

CASES

Al meer dan honderd bedrijven gingen je voor

Onze klanten

Onze klanten wonen in verschillende landen en spreken verschillende talen, maar we werken allemaal om hetzelfde doel te bereiken.

Wij denken dat culturele diversiteit een kans is om onszelf voortdurend te verbeteren en een eindeloze bron is van inspiratie voor ons werk. Bekijk de bedrijven waarmee we eerder hebben samengewerkt.

Webdesign voor Martini
Webdesign voor Gemeente Amsterdam
Website laten maken Amsterdam voor ID&T
en nog veel meer…

Plan een vrijblijvend
gesprek in

Aarzel niet om contact met ons op te nemen over alles betreffende jouw Shopify webshop te laten bouwen. Plan een gesprek en ontdek hoe we jouw merk online naar een hoger niveau kunnen tillen.

Webfluencer scoort 4.9 /
5 uit 49 Reviews op Google.