Shopify webshop laten maken

Shopify webshop laten bouwen

E-commerce agency Webfluencer is jouw one-stop shop voor het maken en bouwen van (headless) Shopify webshops.

Branding bureau Amsterdam

Ons bureau streeft ernaar emotionele en betekenisvolle verhalen te creëren, die op hun beurt fantastische digitale ervaringen worden. Door uniek design te combineren met de meest innovatieve marketingtechnieken helpen wij bedrijven hun online doelen te behalen. 

Waarom Shopify?

Van de vele online platforms die beschikbaar zijn voor e-commercebedrijven, kan men gemakkelijk overweldigd raken bij het maken van de juiste keuze. Er zijn verschillende platformfunctionaliteiten waarmee een winkeleigenaar rekening moet houden en peilen voordat hij daadwerkelijk op een platform instapt. Aangezien deze functionaliteiten de prestaties van de winkel bepalen, kan men het zich simpelweg niet veroorloven om te werken op een platform met de onjuiste functionaliteiten.

En daar is dan Shopify. Shopify is een e-commerceplatform waarmee je relatief gemakkelijk online een webshop kunt opzetten. Een van de belangrijkste redenen wat Shopify perfect maakt voor bedrijven met lange termijn doelen, is dat de software van Shopify perfect aansluit op andere industry-leading marketing en fulfilment software. En niet alleen dat. Qua gebruiksvriendelijkheid scoort Shopify veruit het hoogste van alle e-commerce platforms. Zo kan jij gemakkelijk je producten en collecties bijhouden, terwijl wij jouw webshop opschalen met marketing (automation).

- Shopify webshop laten maken

Hoe wij jou kunnen helpen

Wij bouwen webshops die presteren

Jouw website of webshop is niet alleen een online visitekaartje. Het maakt deel uit van een veel groter plan om je bedrijf boven de concurrentie te laten uitsteken. Webfluencer geeft een holistisch beeld van al je marketingtactieken, kanalen en doelen. Dat betekent dat we precies begrijpen hoe je site past bij je bestaande en aankomende campagnes. We designen je nieuwe webshop om te presteren op al jouw gewilde succesindicatoren: leadacquisitie, verkopen, seo en elke andere conversie die je in gedachten hebt. Daarnaast helpen we je de webshop te blijven optimaliseren nadat het is gepubliceerd, om zo maximaal resultaat te behalen.

Data-driven aanpak

Conversies vormen de ruggengraat van elk bedrijf. Zonder conversies kun je niet overleven in het online landschap. Bij elk webshop design houden we altijd conversiemaximalisatie in ons achterhoofd. De nieuwe webshop moet tenslotte jouw sales, verkeer of wat je ook wilt bereiken met je bedrijf verbeteren. Laat ons je helpen jezelf te onderscheiden en je online zichtbaarheid te verbeteren door middel van je Shopify webshop te laten bouwen door Webfluencer.

Schaalbaar voor snelgroeiende klanten

Je Shopify webshop laten bouwen is een slimme keuze, rekeninghoudend met de toekoemst. Shopfiy webshops zijn namelijk schaalbaar en makkelijk uit te breiden met nieuwe functionaliteiten. Zodoende kunnen wij toekomstbestendigheid garanderen.

Meer verkopen met onze marketing (automation)

Conversies vormen de ruggengraat van elk bedrijf. Zonder conversies kun je niet overleven in het online landschap. Bij het ontwerpen jouw nieuwe branding houden we altijd conversiemaximalisatie in gedachten. De nieuwe brand identity moet tenslotte jouw sales, verkeer of wat je ook wilt bereiken met je bedrijf verbeteren. Laat ons je helpen jezelf te onderscheiden en je online zichtbaarheid te verbeteren.

Meer conversie door storytelling

We hebben een methode ontwikkeld om sterke, betekenisvolle merken te bouwen: merken die een positieve impact willen hebben op hun (in)directe omgeving en zich bewust zijn van hun verbindende rol voor de samenleving. De ontwikkeling van dergelijke merken begint met de brand story. Het vertaalt de zorgvuldig gekozen strategie naar het merkconcept. Met een communicatief verhaal en een merkbelofte kan de laatste stap gezet worden richting de merkbeleving. Je Shopify webshop laten bouwen gaat dus verder dan alleen de webshop. We passen een holistische strategie toe waarmee we jouw doelgroep zullen overtuigen bij jou te kopen.

Branding Agency Amsterdam
Branding bureau Amsterdam
Branding Amsterdam

Shopify webshop laten bouwen

Bij Webfluencer schalen wij bedrijven online op door het verbeteren van de algehele merkstrategie. Wij zijn geen webdesigners, of e-commerce goeroes. Wij zijn probleemoplossers. 

Mochten wij samen gaan werken dan gaan we ook samen op avontuur. Jouw online succes is onze missie. Het klinkt als een cliché maar dat maakt het niet minder waar.

 

Maar het gaat nog verder. Een webshop laten maken is idealiter helemaal gebouwd rondom de behoeftes van jouw doelgroep. Wij werken uitsluitend data-driven en zorgen dat elke webshop compleet aansluit op de behoeftes van jouw doelgroepen. Van persona’s schetsen tot het uitstippelen van customer journeys, tot het mappen van conversies. Zo makken wij een bullet-proof plan waarmee we zorgen dat jouw webshop meer conversies zal krijgen. Wil je een prachtige conversie-geoptimaliseerde Shopify webshop laten bouwen? Neem nu contact met ons op voor de mogelijkheden.

CASES

Al meer dan honderd bedrijven gingen je voor

Onze klanten

Onze klanten wonen in verschillende landen en spreken verschillende talen, maar we werken allemaal om hetzelfde doel te bereiken.

Wij denken dat culturele diversiteit een kans is om onszelf voortdurend te verbeteren en een eindeloze bron is van inspiratie voor ons werk. Bekijk de bedrijven waarmee we eerder hebben samengewerkt.

Webdesign voor Martini
Webdesign voor Gemeente Amsterdam
Website laten maken Amsterdam voor ID&T
en nog veel meer…

Plan een vrijblijvend
gesprek in

Aarzel niet om contact met ons op te nemen over alles betreffende jouw Shopify webshop te laten bouwen. Plan een gesprek en ontdek hoe we jouw merk online naar een hoger niveau kunnen tillen.

Webfluencer scoort 4.9 /
5 uit 49 Reviews op Google.