Huisstijl laten
ontwerpen

Branding bureau Webfluencer is jouw one-stop shop voor het ontwerpen en opschalen van jouw merk

Plan een vrijblijvend
gesprek in

Aarzel niet om contact met ons op te nemen over alles omtrent jouw huisstijl. Plan een gesprek en ontdek hoe we jouw merk online naar een hoger niveau kunnen tillen.

Webfluencer scoort 4.9 /
5 uit 49 Reviews op Google.

Het belang van je huisstijl

Een huisstijl omvat de visuele identiteit van je bedrijf, inclusief het logo, de kleuren, typografie, en andere visuele elementen. Het doel van een huisstijl is om een ​​consistent en herkenbaar merk te creëren dat de waarden en boodschap van je bedrijf uitstraalt. Een huisstijl is vaak de eerste kennismaking van potentiële klanten met je bedrijf en kan een grote invloed hebben op hoe je bedrijf wordt waargenomen.

Webfluencer heeft de expertise en ervaring om een huisstijl te ontwerpen die past bij je bedrijf. We begrijpen de psychologie van kleuren en typografie en kunnen deze kennis gebruiken om een huisstijl te creëren die de gewenste emoties en gevoelens bij je doelgroep oproept. 

Je huisstijl wordt volledig afgestemd op jouw bedrijf. We zullen je helpen om een huisstijl te ontwerpen die zich onderscheidt van de concurrentie en je merk een onvergetelijke eerste indruk geeft. 

Huisstijl ontwerp

- Huisstijl laten maken

Het ontwerpproces

1. Het verzamelen van informatie

Voordat het ontwerpproces begint, zullen we informatie verzamelen over je bedrijf, de doelgroep en de concurrentie. Dit helpt bij het bepalen van de richting van het ontwerp en zorgt ervoor dat het ontwerp past bij je bedrijf en de doelgroep.

2. Het creëren van concepten

Na het verzamelen van informatie, zullen we verschillende concepten creëren voor je huisstijl. Deze concepten kunnen variëren van verschillende logo’s tot kleurenschema’s en typografie. Je krijgt de kans om feedback te geven op de concepten en we zullen deze feedback gebruiken om het definitieve ontwerp te creëren.

3. Het ontwikkelen van het definitieve ontwerp

Na het ontvangen van feedback, zullen we het definitieve ontwerp creëren voor je huisstijl. Dit omvat vaak het maken van een logo en andere visuele elementen zoals visitekaartjes, briefpapier, en marketingmaterialen.

4. Het implementeren van de huisstijl

Nadat het definitieve ontwerp is gemaakt, zullen we de huisstijl implementeren op alle marketingmaterialen. Dit omvat het ontwerpen van een website en andere digitale materialen en het afdrukken van fysieke marketingmaterialen.

Branding Agency Amsterdam
Branding bureau Amsterdam

Hoe wij kunnen helpen

In deze sterk concurrerende online wereld is het ontwikkelen van een sterke merkidentiteit essentieel. Een huisstijl is een belangrijk onderdeel van deze identiteit en kan helpen om je bedrijf te onderscheiden van de concurrentie. Het ontwerpen van een huisstijl is echter geen gemakkelijke taak. Het vereist expertise, ervaring en creativiteit.

Een huisstijl laten ontwerpen door een professionele agency zorgt voor een uniek en consistent merk. Wij zullen ons verdiepen in je bedrijf en de doelgroep om een huisstijl te creëren die bij je past. Dit zorgt voor consistentie in alle marketingmaterialen, wat essentieel is voor het creëren van een sterke merkidentiteit.

Maar het gaat nog verder. Een huisstijl laten ontwerpen is idealiter helemaal gebouwd rondom de behoeftes van jouw doelgroep. Wij werken uitsluitend data-driven en zorgen dat elke huisstijl compleet aansluit op de behoeftes van jouw doelgroepen. Van persona’s schetsen tot het uitstippelen van customer journeys, tot het mappen van conversies. Zo maken wij een bullet-proof plan waarmee we zorgen dat jouw huisstijl zal bijdragen de doelen van je bedrijf..

Wil je een prachtige nieuwe huisstijl laten ontwerpen? Neem nu contact met ons op voor de mogelijkheden.

CASES

Al meer dan honderd bedrijven gingen je voor

Onze klanten

Onze klanten wonen in verschillende landen en spreken verschillende talen, maar we werken allemaal om hetzelfde doel te bereiken.

Wij denken dat culturele diversiteit een kans is om onszelf voortdurend te verbeteren en een eindeloze bron is van inspiratie voor ons werk. Bekijk de bedrijven waarmee we eerder hebben samengewerkt.

Webdesign voor Martini
Webdesign voor Gemeente Amsterdam
Website laten maken Amsterdam voor ID&T
en nog veel meer…