Services

Brand Story

We help companies and organizations create online identities and assist in their growth.

WE ARE
Branding Agency

For your customers, your brand should have a guarantee of quality, consistency and reliability. Your brand story should be formulated to reflect the core values that your company or organization values.

A strong, memorable story with individuality and character conveys your unique message clearly and prominently to the right people. No matter how big your business, the impact of a strong brand story is universal.

- How do we help you

We design and develop new digital spaces for companies and their audience.

De kracht van een sterke brand story

Met een sterke brand story neem je mensen mee in de wereld van jouw merk, je laat ze als het ware de wereld zien door de ogen van jouw merk. Zodat ze zich kunnen inleven in hoe jouw organisatie beweegt en waar jouw merk voor staat.

 

Dat kan niet met “zomaar een leuk verhaal”. Het moet geloofwaardig en levensecht zijn. Mensen moeten zich betrokken voelen bij je motieven en zich geraakt voelen door de waarden die het verhaal met zich meebrengt.

 

Elk woord en elk beeld moet kloppen. Niet alleen qua inhoud, maar ook qua vorm. De stijl, de toon. Kortom, het verhaal bepaalt mede het effect op de lezer, luisteraar of kijker.

Wat is een brand story?

In het kort is een brand story een korte tekst van een paar alinea’s die laat zien hoe een merk voelt. Het beschrijft de ziel van een merk en omvat zaken als een missie, klantbelofte en kernwaarden.

Waarom is een brand story zo belangrijk? Omdat het houvast en richting geeft. Omdat het je helpt om consistent vanuit de kern te communiceren met je doelgroep. Je doelgroep waardeert dat en je krijgt het terug.

Een geweldige brand story promoot je merk en corporate identity op vele manieren, waardoor klantenbinding en naamsbekendheid wordt gemaximaliseerd. We gebruiken beproefde methoden om je te helpen een dergelijk verhaal te ontwikkelen en te communiceren naar je publiek.

Waarom heb je een brand story nodig?

Elk bedrijf begint met een verhaal. Je wil iets bereiken met je bedrijf, mensen helpen en misschien zelfs verandering teweegbrengen. Dat verhaal vertel je binnen je bedrijf om een ​​strategie op te zetten en naar de buitenwereld om je product te verkopen. Dat verhaal wordt een brand story genoemd.

Het is van groots belang om dat verhaal met succes te implementeren in je branding. Want het communiceren van je brand story gebeurt al bij de eerste indruk die je website bezoekers op je website hebben.

We hebben een methode ontwikkeld om sterke, betekenisvolle merken te bouwen: merken die een positieve impact willen hebben op hun (in)directe omgeving en zich bewust zijn van hun verbindende rol voor de samenleving. De ontwikkeling van dergelijke merken begint met het brand story. Het vertaalt de precies gekozen strategie naar het merkconcept. Met een communicatief verhaal en merkbelofte wordt het communicatief en kan de laatste stap gezet worden richting de merkbeleving.

Story branding, hoe werkt dat?

Story branding is momenteel een opkomende manier om website bezoekers over te halen jouw product te kopen via storytelling. Door story branding goed toe te passen op je website kan je de engagement met de website bezoeker verhogen, en op die manier je conversie maximaliseren. Je neemt als het ware je website bezoeker mee in een verhaal en probeert zoveel mogelijk raakvlakken hierin te betrekken. Vervolgens zal jouw potentiële klant meer geïnteresseerd worden en eerder een aankoop doen. Zo helpt jouw brand story je conversies te verhogen via story branding.

Brand Identity
Branding agency Amsterdam
CASES

Already hundreds of companies
have gone before you

Our customers

Our customers live in different countries and speak different languages, but we all work towards the same goal.

We believe that cultural diversity is an opportunity to continuously improve ourselves and is an endless source of inspiration for our work. As one of the fastest growing web design and brand story writing agencies in Amsterdam and surrounding areas, many clients have gone before you. Check out the companies we’ve worked with before.

Web design for Martini
Web design for Gemeente Amsterdam

and much more…

Schedule a noncommittal
meeting

Do not hesitate to contact us about the possibilities regarding the brand story. Schedule a conversation and discover how we can take your branding to the next level.

Webfluencer scores 4.9 /
5 out of 39 Reviews on Google.