Waarom is WordPress onderhoud zo

1 Op de 3 websites is in WordPress gemaakt. En dat heeft zo z’n redenen. De software is geweldig. Je kan er zowat alles mee, mits je er wat vanaf weet. Aangezien er tegenwoordig steeds sneller ontwikkelingen zijn op het web, is het belangrijker dan ooit om je website future-proof te maken. Met WordPress is dit gelukkig niet zo lastig. Door maandelijks onderhoud te doen en de nieuwste updates te installeren loop je voor je het weet voor op je concurrenten.

Als je opzoek bent naar een  geen-nonsens bedrijf, met een persoonlijke aanpak, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij onderhouden jouw WordPress website en zorgen dat jouw online aanwezigheid future-proof is. Op deze manier kan jij je op je core business focussen terwijl wij zorgen dat jouw website snel en naadloos werkt en blijft werken.

Wat kan je van ons verwachten? ---

Als je voor Webfluencer kiest jouw WordPress website te laten onderhouden krijg je eigenlijk veel meer dan alleen dat. We maken een uitgebreide analyse van de website en stellen een overzicht op wat in de toekomst obstakels kunnen worden en welke elementen aan vervanging toe zijn. Daarnaast doen wij standaard snelheid optimizatie en schonen we de gehele website op.

Als dat nog niet genoeg is zijn wij altijd bereid gratis advies te geven over de website. Als ervaren website specialisten kunnen we jou en je bedrijf adviseren over jullie online aanwezigheid. Je krijgt de gehele package en kan rekenen op een samenwerking die tot ver in de toekmost zal blijven bestaan.

0 +
WordPress Sites
0
WordPress Specialisten
0 %
Commitment
0 +
Happy Clients

Now Let's talk about work