Case

Brand Identity Design
UI/UX Design
E-Commerce
Development

We Are Amsterdam case

Amsterdam's grootste toerisme community

We Are Amsterdam is een reus op het gebied van toerisme in onze geliefde hoofdstad. Jaarlijks worden er via hun, door Webfluencer gebouwde platform, voor meer dan 30.000 personen tours geboekt. 

De nieuwste technologie voor de snelste website

Meer dan 5000 bezoekers komen op de site via de veelgelezen We Are Amsterdam blog. Wij hebben de blog gebouwd met de nieuwste technologie van Google genaamd AMP. Door deze nieuwe technologie juist toe te passen kunnen ongelooflijke hoge website snelheden behaald worden. 

Het voordeel van een website bouwen met Google AMP is dat snelheid een van de meest cruciale factoren is voor Google in de rankings van jouw website. Op deze manier ben je al je concurrenten voor en behaal je eerder die befaamde nummer 1 spot in Google.

Functionaliteiten

Het eerste dat je op de website ziet, is het door ons gemaakte vacaturebord. In combinatie met de geavanceerde filteropties doet dit jobboard het erg goed.

Maar niet alleen de filtermogelijkheden maken deze recruitmentsite zo bijzonder. We hebben geavanceerde SEO-functies in het jobboard geprogrammeerd, de zogenaamde rich snippets van Google. Dit is een speciaal stukje code die Google online uit vacatures haalt om ze op de resultatenpagina van hun zoekmachine te tonen. De code wordt automatisch gegenereerd wanneer er een nieuwe vacature wordt geplaatst.

lettertype

Work Sans

AaBbCc0123

abcdefghijklmnopqrstuvwxyz
ABCDEFGHIJKLMNOPQRSTUVWXYZ
0123456789%[email protected]'*(,.:#!?)

Kleuren

#7D4DED

#FB236A

#000000

#FFFFFF

visuele taal