Case

Brand Identity
UX Design
Service Design
Development

PCN Case

de nummer 1 site voor banen in fintech, ecommerce, saas en cybersecurity

Toen Payments and Cards Network begon, was het bedrijf jong en opportunistisch. Het bedrijf begon zijn leven als een Linkedin-groep in 2007 (was toen een groot ding), werd vervolgens verfijnd in 2012 en toen begon het Payments & Cards Network begon echt.

De afgelopen 8 jaar is Payments and Cards Network uitgegroeid tot een belangrijke naam in de branche, met kantoren in Amsterdam, Atlanta, Berlijn, Singapore. Al deze veranderingen en ontwikkelingen hebben ertoe geleid dat Payments and Cards Network zijn vroege verschijning en manifest was ontgroeid.

Een veelbelovende rebrand

Na maanden van onderzoek en ontwerpontwikkeling is er een merk ontstaan dat echt over hen sprak, samen met een nieuw logo dat het karakter heeft dat ze willen laten zien.

De website kenmerkt zich door zijn vele features, unieke, nieuwe merkidentiteit en speelse styling. We hebben niet alleen een custom API-koppeling voor de vacatures gemaakt met hun rekruteringssoftware, de site heeft ook veel custom templates voor hun podcast, tijdschrift, blog en vele evenementen. Als je geïnteresseerd bent in Payments & FinTech, SaaS, eCommerce of Cyber Security: Teampcn.com is dé bron voor het laatste nieuws, jobs en informatie in de branche.

P for Pulse

“To deliver a top service, it means you have to be on the pulse of the industry.” Blijf de ups en downs volgen om voor te blijven op de rest. 

C for Curve

“When things don’t go to plan, you may have to re-evaluate and try again from a different angle.” PCN is niet bang om af te slaan en een andere richting op te gaan. Flexibel en kneedbaar zijn in communicatie betekent dat je altijd leert van de ervaringen die je opdoet. 

N for nodes

“The literal definition of node is a point in a network at which lines or pathways intersect or branch, and when we build connections this is something we rely on to succeed.” De verbindingen die we maken kosten tijd en gaan ook lang mee. Omdat vroeg of laat deze verbindingen zullen interageren. We zijn gefocust op betekenisvolle relaties die iedereen vooruit helpen. “

Een van onze topprioriteiten bij het ontwerp van deze website was om de nieuwe merkidentiteit grondig te communiceren. Een andere prioriteit die aan de basis van dit project lag was schaalbaarheid. Het is immers een van de grootste en snelst groeiende recruitment bureau’s van Nederland.

We hebben meerdere custom templates en een custom API-verbinding voor vacatures gemaakt om ervoor te zorgen dat we onze klant meer vrijheid garanderen en hen tevreden wilden stellen met een toekomstbestendige website.