Case

Brand Identity
UX Design
Service Design
Development

PCN Case

De nummer 1 site voor banen in fintech, ecommerce, saas en cybersecurity

Toen Payments and Cards Network begon, was het bedrijf jong en opportunistisch. Het bedrijf komt voort uit een Linkedin-groep, gestart in 2007 (was toen een groot ding), werd vervolgens uitgebouwd in 2012, waarna het voor Payments & Cards Network pas echt begon.

De afgelopen 8 jaar heeft Payments and Cards Network zich ontwikkeld tot een gevestigde naam in de recruitment branche. Met kantoren in Amsterdam, Atlanta, Berlijn en Singapore is het bedrijf uitgegroeid tot een belangrijke speler die de beginfase definitief is ontgroeid.

Een veelbelovende rebrand

Na maanden van research en ontwerpontwikkeling werd een merk gelanceerd dat staat voor de kernwaarden van het bedrijf. Samen met het nieuwe logo wordt de persoonlijkheid van het bedrijf gecommuniceerd.

De website kenmerkt zich door zijn vele features, gebruiksvriendelijkheid en speelse styling. Daarnaast hebben we niet alleen de vacatures en rekruteringssoftware verbonden met een custom API-koppeling, de site heeft ook veel custom templates voor PCN’s podcast, tijdschrift, blog en de vele evenementen.                                                           Als je geïnteresseerd bent in Payments & FinTech, SaaS, eCommerce of Cyber Security: Teampcn.com is dé bron voor het laatste nieuws, jobs en informatie in deze branche.

P for Pulse

“To deliver a top service, it means you have to be on the pulse of the industry.”

Blijf de ups en downs volgen in je industrie om voor te blijven op de rest.

C for Curve

“When things don’t go to plan, you may have to re-evaluate and try again from a different angle.” 

PCN is niet bang om af te slaan en een andere richting op te gaan. Flexibel en kneedbaar zijn in communicatie betekent dat je altijd leert van ervaringen die je opdoet. 

N for nodes

“The literal definition of node is a point in a network at which lines or pathways intersect or branch, and when we build connections this is something we rely on to succeed.”

De verbindingen die we maken kosten tijd en gaan ook lang mee, omdat vroeg of laat deze verbindingen zullen interageren. PCN is gefocust op zinvolle relaties die iedereen vooruit helpen. 

lettertypes

EB Garamond

AaBbCc0123

abcdefghijklmnopqrstuvwxyz
ABCDEFGHIJKLMNOPQRSTUVWXYZ
0123456789%&@'*(,.:#!?)

IBM Plex Sans

AaBbCc0123

abcdefghijklmnopqrstuvwxyz
ABCDEFGHIJKLMNOPQRSTUVWXYZ
0123456789%&@'*(,.:#!?)

Tina and Ben

AaBbCc0123

abcdefghijklmnopqrstuvwxyz
ABCDEFGHIJKLMNOPQRSTUVWXYZ
0123456789%&@'*(,.:#!?)

Kleuren

#1C2541

#04724D

#D1FAFF

#FFC9B9

visuele taal