Services

Restaurant website laten maken

Wij helpen bedrijven en organisaties bij het creëren van online identiteiten en assisteren in hun groei.

Het begint allemaal met...

Een resultaat-gerichte website

Net als het eten en drinken dat je serveert moet je website een garantie hebben voor kwaliteit, consistentie en betrouwbaarheid. Het design van je site moet worden gevormd om de kernwaarden te weerspiegelen die jouw restaurant of café hecht.

Een sterk, gedenkwaardig ontwerp met individualiteit en karakter brengt je boodschap duidelijk en opvallend over aan de juiste mensen. Hoe groot of nieuw je restaurant ook is, de impact van een krachtige website doet wonderen. 

Restaurant website laten maken? Kies voor Webfluencer.

Brand Identity Amsterdam

Wat wij jou kunnen bieden

Val op in de menigte

Een goed ontworpen website en sterke branding bevorderen de brand awareness en vooral de brand visibility. Wij maken gebruik van bewezen manieren om sites op te laten vallen, zowel offline als online. Niet alleen zijn wij experts op het gebied van website design, ook zullen wij je helpen je website zo goed mogelijk te laten weergeven in Google's (lokale) search results.

Restaurant menu design

Een Restaurant brand identity is natuurlijk niet goed ontwikkeld wanneer deze niet in alle aspecten van het restaurant is verwerkt. Wij designen menu's en kaarten die de gehele merkidentiteit van het restaurant weerspiegelen. Alles is tot de puntjes uitgewerkt als je met ons in zee gaat. Jij focust je op je restaurant, wij focussen ons op jouw website en branding. Bekijk hier een voorbeeld van een door ons gemaakt menu

Custom webdesign

Een restaurant website laten maken door ons is een proces dat letterlijk begint aan de tekentafel. Vragen die wij beantwoorden als wij beginnen aan een design zijn bijvoorbeeld: Wie is de doelgroep? Waar is het restaurant gevestigd? Wat is de missie van het restaurant? Waar onderscheidt het restaurant zich in? Wanneer deze vragen zijn beantwoord gaan wij aan de slag.

Maximaliseer Conversies

Conversies vormen de ruggengraat van elk bedrijf. Zonder conversies kun je niet overleven in het online landschap. Voor restaurant websites zijn conversies het aantal reserveringen via de site. Een restaurant website laten maken bij geeft garantie dat jouw website aan de meest strenge eisen van user experience design voldoet. Letterlijk. Wij bouwen jouw website op zo'n manier dat er het maximale uit wordt gehaald. Laat ons je helpen jezelf te onderscheiden en je online zichtbaarheid te verbeteren.

Brand Identity Research

De eerste indruk is degene die het meest zal worden herinnerd. Maak indruk op je klanten met je eigen custom brand identity. We voeren een targeting- en concurrentieanalyse uit die volledig is afgestemd op jouw bedrijf en branche. Nadien vertalen we dit naar een brand identity waarmee je jouw bedrijf zeker onderscheidt van de concurrentie. Kies voor Webfluencer Branding Agency Amsterdam.

Logo Design

Een brand identity is er niet zonder een perfect passend logo. Onze logo's maken je bedrijf in één oogopslag herkenbaar en vertellen het verhaal over je bedrijf. Als we een logo ontwerpen willen we dat je jezelf erin herkent. Wij vinden dat een logo de bedrijfsvisie, doelgroep, producten en marktsegment moet weerspiegelen. Kortom, jouw bedrijf.

CASES

II.

Pizzeria La Piazza

Brand Identity Design - UI/UX Design - Development

I.

Burger Bistro

Brand Identity - UX Design - Service Design - Development

Restaurant Website Laten Maken?

Onze klanten wonen in verschillende landen en spreken verschillende talen, maar we werken allemaal om hetzelfde doel te bereiken.

Wij denken dat culturele diversiteit een kans is om onszelf voortdurend te verbeteren en een eindeloze bron is van inspiratie voor ons werk. Als een van de snelst groeiende Branding Agencies in Amsterdam zijn al velen klanten je voorgeweest. Bekijk de bedrijven waarmee we eerder hebben samengewerkt.

Webdesign Amsterdam
Webdesign Amsterdam
Klanten beoordelen ons met een:
User Review
5 (1 vote)
en nog veel meer…

Aarzel niet om contact met ons op te nemen over onze brand identity design diensten. We staan te popelen om met je te praten. Plan een gesprek in en ontdek hoe we jouw branding naar een hoger niveau kunnen tillen.