Diensten

Brand Story: alles wat je moet weten

Wij helpen bedrijven en organisaties bij het creëren van online identiteiten en assisteren in hun groei.

Het begint allemaal met...

Een exceptionele Brand Story

Met een sterke brand story neem je mensen mee in de wereld van jouw merk, je laat ze als het ware de wereld zien door de ogen van jouw merk. Zodat ze zich kunnen inleven in hoe jouw organisatie beweegt en waar jouw merk voor staat.

Dat kan niet met “zomaar een leuk verhaal”. Het moet geloofwaardig en levensecht zijn. Mensen moeten zich betrokken voelen bij je motieven en zich geraakt voelen door de waarden die het verhaal met zich meebrengt.

Elk woord en elk beeld moet kloppen. Niet alleen qua inhoud, maar ook qua vorm. De stijl, de toon. Kortom, het verhaal bepaalt mede het effect op de lezer, luisteraar of kijker.

Wat is een brand story?

In het kort is een brand story een korte tekst van een paar alinea’s die laat zien hoe een merk voelt. Het beschrijft de ziel van een merk en omvat zaken als een missie, klantbelofte en kernwaarden.

Waarom is een brand story zo belangrijk? Omdat het houvast en richting geeft. Omdat het je helpt om consistent vanuit de kern te communiceren met je doelgroep. Je doelgroep waardeert dat en je krijgt het terug.

Een geweldige brand story promoot je merk en corporate identity op vele manieren, waardoor klantenbinding en naamsbekendheid wordt gemaximaliseerd. We gebruiken beproefde methoden om je te helpen een dergelijk verhaal te ontwikkelen en te communiceren naar je publiek.

Waarom heb je een Brand Story nodig?

Late we het uitleggen

Elk bedrijf begint met een verhaal. Je wil iets bereiken met je bedrijf, mensen helpen en misschien zelfs verandering teweegbrengen. Dat verhaal vertel je binnen je bedrijf om een ​​strategie op te zetten en naar de buitenwereld om je product te verkopen. Dat verhaal wordt een brand story genoemd.

Het is van groots belang om dat verhaal met succes te implementeren in je brand identity design. Want het communiceren van je brand story gebeurt al bij de eerste indruk die je website bezoekers op je website hebben.

We hebben een methode ontwikkeld om sterke, betekenisvolle merken te bouwen: merken die een positieve impact willen hebben op hun (in)directe omgeving en zich bewust zijn van hun verbindende rol voor de samenleving. De ontwikkeling van dergelijke merken begint met het brand story. Het vertaalt de precies gekozen strategie naar het merkconcept. Met een communicatief verhaal en merkbelofte wordt het communicatief en kan de laatste stap gezet worden richting de merkbeleving.

Website teksten laten schrijven
Onze klanten

Onze klanten wonen in verschillende landen en spreken verschillende talen, maar we werken allemaal om hetzelfde doel te bereiken.

Wij denken dat culturele diversiteit een kans is om onszelf voortdurend te verbeteren en een eindeloze bron is van inspiratie voor ons werk. Bekijk de bedrijven waarmee we eerder hebben samengewerkt.

Webdesign Amsterdam
Webdesign Amsterdam
Klanten beoordelen ons met een:
User Review
4.9 (10 votes)
en nog veel meer…
Aarzel niet om contact met ons op te nemen over onze diensten om je te helpen met je brand story of brand identity. We staan te popelen om met je te praten. Plan een gesprek en ontdek hoe we je branding naar een hoger niveau kunnen tillen.