Diensten

Corporate Identity

Kies ervoor om je te onderscheiden met een gloednieuwe corporate identity design van Webfluencer.

Het begint allemaal met...

Een onderscheidende Corporate Identity

De eerste indruk is de belangrijkste in de customer journey. Een professionele, goed ontworpen corporate identity promoot je merk op manieren die net het verschil maken dat ertoe doet. Het geeft die onvergetelijke eerste indruk.

Voor je klanten moet je merk een garantie hebben voor kwaliteit, consistentie en betrouwbaarheid. Je corporate identity moet worden gevormd om de kernwaarden weer te geven die jouw bedrijf of organisatie hoog in het vaandel heeft staan. Want hoe groot je bedrijf ook is, de impact van een sterke corporate identity is universeel.

Corporate Identity Services

Corporate Identity Services

Wat wij jou kunnen bieden

Bij Webfluencer is jouw online succes onze missie. Voordat we je nieuwe corporate identity ontwerpen, voeren we een uitgebreide targeting- en concurrentieanalyse uit. Zo kunnen we jouw nieuwe identiteit volledig aanpassen aan de wensen van je bedrijf.

Corporate Identity

Branding Onderzoek

Het identificeren van een doelmarkt helpt ons bij het ontwikkelen van effectieve marketing-communicatiestrategieën en branding. Een doelmarkt is een reeks individuen met vergelijkbare behoeften of kenmerken die jouw bedrijf hoopt te dienen. Deze personen zijn meestal de eindgebruikers en zullen je product waarschijnlijk kopen.

Uniek design

Niets is onze designers te gek. We houden van het creëren van merken die opvallen en worden erg enthousiast als we zien dat onze klanten resultaten boeken. Of je nu op zoek bent naar een nieuw Brand Identity Design of je bestaande corporate identity wil opfrissen, wij maken graag het ontwerp van je dromen.
We dagen de bedrijven waar we mee werken graag uit, want resultaten boeken gaat vaak verder dan zomaar een nieuwe corporate identity. Onze klanten helpen we daarom vaak aan een betere algemene strategie. We zijn immers niet alleen designers, we zijn ook probleemoplossers.

Een concurrentievoordeel

Experts zeggen het vaak, en niets is minder waar: de impact van een sterk merk is universeel. Wij zorgen ervoor dat je je onderscheidt van je concurrenten en nieuwe hoogten bereikt door buitengewone branding. Van je mail, tot website, tot kantoor, onze corporate identity services bevorderen de zichtbaarheid en bekendheid van je merk op manieren die jouw bedrijf echt resultaat zullen leveren.

Toegankelijk advies

Wij zijn een no-nonsense bedrijf dat graag net dat beetje extra geeft om zo groei te realiseren voor onze klanten. We zijn altijd eerlijk over onze diensten en als we er niet 100% zeker van zijn dat we het juiste bedrijf voor je zijn om mee samen te werken, laten we dat weten. Maar als we dat zijn, zullen we je niet teleurstellen en gericht advies geven over hoe je jouw merk kunt positioneren voor groei.

De Brand Story

Na gebruik te hebben gemaakt van onze corporate identity diensten is jouw bedrijf klaar om naar een hoger niveau te worden getild. Het juist implementeren van corporate identity services bevordert de naamsbekendheid en vooral de zichtbaarheid door je brand story grondig aan je klanten te communiceren. Bedrijven als Mcdonalds en Coca Cola hebben hun corporate identities tot in het kleinste detail geïmplementeerd, allemaal om consumenten te overtuigen om bij hen te kopen.

Maximaliseer conversies

Conversie kan worden uitgedrukt in een veelvoud aan cijfers en percentages, maar het gaat er uiteindelijk om welk percentage van de bezoekers precies doet wat jij wil dat ze doen. Bijvoorbeeld iets bestellen in een webshop, een verzekering afsluiten of een specifieke vragenlijst invullen. Afhankelijk van de context van jouw project zullen we de gebruikerservaring optimaliseren om conversies te maximaliseren.

Onze klanten

Onze klanten wonen in verschillende landen en spreken verschillende talen, maar we werken allemaal om hetzelfde doel te bereiken.

Wij denken dat culturele diversiteit een kans is om onszelf voortdurend te verbeteren en een eindeloze bron is van inspiratie voor ons werk. Bekijk de bedrijven waarmee we eerder hebben samengewerkt.

Webdesign Amsterdam
Webdesign Amsterdam
Klanten beoordelen ons met een:
Corporate Identity
User Review
5 (7 votes)
en nog veel meer…
Aarzel niet om contact met ons op te nemen over onze corporate identity diensten. We staan te popelen om met je te praten. Plan een gesprek en ontdek hoe we jouw branding naar een hoger niveau kunnen tillen.