Case

PCN

Industrie

Deliverables

Na maanden van research en ontwerpontwikkeling werd een merk gelanceerd dat staat voor de kernwaarden van het bedrijf. Samen met het nieuwe logo wordt de persoonlijkheid van het bedrijf gecommuniceerd op de juiste manier aan de juiste doelgroep(en).

De website kenmerkt zich door zijn vele features, gebruiksvriendelijkheid en speelse styling. Daarnaast hebben we de rekruteringssoftware verbonden aan de site met een custom API-koppeling. De site beschikt verder over veel custom templates voor PCN’s podcast, tijdschrift, blog, en de vele evenementen die ze organiseren.

Als je geïnteresseerd bent in Payments & FinTech, SaaS, eCommerce of Cyber Security: Teampcn.com is dé bron voor het laatste nieuws, jobs en informatie in deze branche.

Branding

P for Pulse

“To deliver a top service, it means you have to be on the pulse of the industry.”

Blijf de ups en downs volgen in je industrie om voor te blijven op de rest.

C for Curve

“When things don’t go to plan, you may have to re-evaluate and try again from a different angle.” 

PCN is niet bang om af te slaan en een andere richting op te gaan. Flexibel en kneedbaar zijn in communicatie betekent dat je altijd leert van ervaringen die je opdoet. 

N for nodes

“The literal definition of node is a point in a network at which lines or pathways intersect or branch, and when we build connections this is something we rely on to succeed.”

De verbindingen die we maken kosten tijd en gaan ook lang mee, omdat vroeg of laat deze verbindingen zullen interageren. PCN is gefocust op zinvolle relaties die iedereen vooruit helpen. 

Toen Payments and Cards Network begon, was het bedrijf jong en opportunistisch. Het bedrijf komt voort uit een Linkedin-groep, gestart in 2007 (was toen een groot ding), werd vervolgens uitgebouwd in 2012, waarna het voor Payments & Cards Network pas echt begon.

De afgelopen 8 jaar heeft Payments and Cards Network zich ontwikkeld tot een gevestigde naam in de recruitment branche. Met kantoren in Amsterdam, Atlanta, Berlijn en Singapore is het bedrijf uitgegroeid tot een belangrijke speler die de beginfase als bedrijf definitief is ontgroeid. Wij hebben de gehele rebrand geimplementeerd in de website die je onderstaand kan bekijken.