Case

Everynet

Industrie

Deliverables

Everynet is een bedrijf dat zich richt op het aanbieden van een IoT-infrastructuur (Internet of Things) oplossing voor bedrijven en organisaties wereldwijd. Het bedrijf heeft een speciale focus op het ontwikkelen van schaalbare netwerken die betrouwbare en veilige connectiviteit bieden voor IoT-apparaten.

Everynet was haar huisstijl en logo ontgroeid. Wij hebben vanaf scratch door middel van doelgericht onderzoek, een complete rebrand begeleid, met als eindresultaat hun gloednieuwe website.

De oplossing

Webfluencer heeft het merk en de website van Everynet op unieke wijze vormgegeven. Het strakke en moderne ontwerp van de site combineert functionaliteit en esthetiek voor een intuïtieve gebruikerservaring. De branding van Everynet, ondersteund door een gedurfd kleurenschema en innovatieve grafische elementen, weerspiegelt hun pioniersgeest in de netwerksector. Webfluencer heeft de visie van Everynet tot leven gebracht, hun digitale aanwezigheid versterkt en de verbinding met hun doelgroep verbeterd. Een perfect voorbeeld van doelgerichte webdesign en branding.

“Simply an invaluable partner in reaching and engaging tech talent with endless ideas and adamant drive to make them happen.”