Case

Brand Identity Design
E-Commerce
UI/UX Design
Development

Carsouk Case

Gekeurde tweedehands auto’s

Een automarktplaats waar oplichting uitgesloten is

Carsouk.nl is opgericht om meer transparantie te creëren en om fraude in het aankoopproces van je auto tegen te gaan. Zonder de juiste kennis kan het kopen van een gebruikte auto lastig zijn. Oplichters profiteren hiervan en rekenen onredelijke prijzen. Carsouk biedt hiervoor een oplossing. Er zijn geen oplichters op Carsouk.nl. Je wordt geholpen bij het gehele aankoopproces en weet daardoor precies waar je aan toe bent.

Alle occasions op Carsouk.nl zijn gescreend op 40 punten en beoordeeld door een van hun keurmeesters. In het technisch rapport dat wordt opgemaakt zie je dus alle plus- en minpunten van een auto. Je herkent de gekeurde auto’s aan het genummerde Carsouk keurmerk. Ze bieden ook de mogelijkheid om om tegen een lage prijs een adviseur uit te nodigen die voor je onderhandelt met de verkoper. Dan weet je precies wat je koopt en dat je niet teveel betaalt.

De Carsouk-website is uitgerust met enkele zeer unieke functionaliteiten. Vanwege Carsouk’s innovatieve businessmodel moesten maatwerkfunctionaliteiten met bijzondere features worden ontwikkeld.

We hebben een uitgebreide seo-analyse uitgevoerd en zijn er niet alleen in geslaagd om de nummer 1 plek te krijgen op een aantal veelgebruikte generieke zoekwoorden, we hebben ook meerdere rich-snippets in Google gekregen. Het is erg moeilijk voor relatief nieuwe bedrijven om dit te bereiken, maar het is ons in slechts een paar maanden gelukt.

lettertype

CircularStd

AaBbCc0123

abcdefghijklmnopqrstuvwxyz
ABCDEFGHIJKLMNOPQRSTUVWXYZ
0123456789%[email protected]'*(,.:#!?)

kleuren

#00AEF8

#FFE765

#FFFFFF

#000000

visuele taal