Case

Brand Identity Design
UI/UX Design
E-Commerce
Development

We Are Amsterdam case

Amsterdam's grootste toerisme community

We Are Amsterdam is een reus op het gebied van toerisme in onze geliefde hoofdstad. Jaarlijks worden er via hun door Webfluencer gebouwde platform voor meer dan 30.000 personen tours geboekt. 

Meer dan 5000 bezoekers komen op de site via de veelgelezen We Are Amsterdam blog. Wij hebben de blog gebouwd met de nieuwste technologie van Google genaamd AMP. Door deze nieuwe technologie juist toe te passen kan een ongelooflijke hoge website snelheid behaald worden. 

Het voordeel van een website bouwen met Google AMP is dat snelheid een van de meest cruciale factoren is voor Google in de rankings van jouw website. Op deze manier ben je al je concurrenten voor en behaal je eerder die befaamde nummer 1 spot in Google.

De officiële website waarop het werk van een van Nederlands meest iconische popsterren / artiesten te zien is.

De Meergronden is de grootste middelbareschool van Almere. Wij hebben hun nieuwe website gebouwd en geoptimaliseerd.

Een online automarktplaats die zich onderscheidt door het testen en rangschikken van alle auto’s die erop worden aangeboden.

Website-ontwerp voor een toonaangevend recruitmentbureau.

Website ontwerp voor een van Nederlands grootste, luxe privé botenverhuurbedrijven.

Duurzaamheid en mode, twee hoofdkenmerken die Dom Amsterdam promoot in hun merk, en die ze graag terug wilden zien in hun nieuwe webshop, die wij hebben ontworpen en gebouwd.

Een recruitment platform ontworpen voor gebruiksgemak. Digital Source verbindt mensen met hun droombanen binnen de werelden van Data, Tech en Engineering.

Burger Bistro is een uniek burgerrestaurant met een verhaal.  De website is een prachtig verlengstuk van hun fysieke locatie.

E-commerce ervaring voor Aquablu, een waterzuiveringsbedrijf met als doel om iedereen toegang te geven tot schoon drinkwater.