Case

Brand Identity Design
UI/UX Design
E-Commerce
Development

Starboard Boats Case

Luxe privéboot verhuur

Op de website van Starboard Boats kun je direct diverse luxe Amsterdamse boottochten boeken. Het is aan jou of je de Amsterdamse grachten alleen, met een gastheer of een kapitein wilt bevaren.

Wat opvalt is het luxe gevoel. We creëerden een branding die alle soorten klanten aanspreekt. Of het nu gaat om een groep vrienden, een familie of zakenpartners, iedereen voelt zich welkom bij Starboard Boats.

Op de website van Starboard Boats kan je direct diverse luxe bootverhuur boeken. Het is aan jou of je alleen of met een gastheer en kapitein de Amsterdamse grachten wilt bevaren.

Wat opvalt door zijn minimalistische en luxe gevoel. We creëerden branding die voor alle soorten klanten toegankelijk is. Of het nu gaat om een groep vrienden of een familie, iedereen wordt welkom geheten door de bemanning van Starboard Boats.

Duurzaamheid en mode, twee hoofdkenmerken die Dom Amsterdam promoot in hun merk, en die ze graag terug wilden zien in hun nieuwe webshop, die wij hebben ontworpen en gebouwd.

De website voor Amsterdam's grootste toerisme community.

Een online automarktplaats die zich onderscheidt door het testen en rangschikken van alle auto’s die erop worden aangeboden.

Een recruitment platform ontworpen voor gebruiksgemak. Digital Source verbindt mensen met hun droombanen binnen de werelden van Data, Tech en Engineering.

Website design for MARTINI Fiero's card game ASK YOUR FRIENDS.

Cosmediate is hét boekingsplatform voor cosmetische ingrepen. Wij hebben hun gehele platform gebouwd.

Burger Bistro is een uniek burgerrestaurant met een verhaal.  De website is een prachtig verlengstuk van hun fysieke locatie.

E-commerce ervaring voor Aquablu, een waterzuiveringsbedrijf met als doel om iedereen toegang te geven tot schoon drinkwater.

De officiële website waarop het werk van een van Nederlands meest iconische popsterren / artiesten te zien is.

Website-ontwerp voor een toonaangevend recruitmentbureau.

De Meergronden is de grootste middelbareschool van Almere. Wij hebben hun nieuwe website gebouwd en geoptimaliseerd.